Frågor & Svar

Hur beställer jag namnlappar från Yesyes?

Vi är en helt digital tjänst och alla beställningar görs via vår webbplats på yesyes.se. Om du har frågor inför ditt köp eller upplever problem med vår tjänst är du varmt välkommen att höra av dig till support@yesyes.se

Håller namnlapparna i tvätten?

Ja, våra namnlappar är testade både i tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. För bästa vidhäftning rekommenderar vi att du sätter lappen på en slät yta, på kläder ska namnlappen fästas på den syntetiska tvättrådslappen. Därefter låter du klistret sitta i 24 timmar innan du tvättar eller utsätter lappen för yttre åverkan första gången. Våra produkter håller därefter för en aktiv livsstil.

Vad kostar namnlapparna hos Yesyes.se?

Ett set består av 120 st självhäftande klisterlappar och kostar 179 kronor. I priset inkluderas att du själv väljer innehåll från vårt stora bibliotek ihop med färger och text i din smak.

Utöver vårt ordinarie sortiment av motiv och designs skapar vi samarbeten med varumärkesägare som förlag och idrottsklubbar. Den som äger rätten till varumärket är med och sätter ett pris på rätten att få använda varumärket i en design. Denna kostnad är utöver 179 kronor och framgår vid varje motiv där det är aktuellt. Tilläggskostnad är i regel 20-50 kronor.

Vad är bäst – självhäftande- eller strykbara lappar?

I de allra flesta fall är svaret baserat på hur smidigt du önskar att appliceringen ska vara. En självhäftande klisterlapp kräver minimala förberedelser och ingen annan utrustning än plagget eller prylen utöver namnlappen, medan en strykbar lapp förutsätter att du har ett strykjärn och lämplig bänk eller strykbräda.

Hur lång är leveranstiden?

Så snart vi bekräftat din beställning startas produktion. Ofta har du din beställning inom 3-4 arbetsdagar. Vi levererar alltid med Postnord direkt till din brevlåda.

Kan man använda era klisterlappar till annat än kläder?

Ja visst. De fungerar lika bra som märkning av fotbollar, hjälmar, pulkor, iphone-laddare mm. Bara fantasin, och vad du önskar slippa tappa bort, sätter gränsen. Vi använder de själva på matlådor, skidor, hockeyklubbor och manuskort.

Hur ska jag förvara arket hemma?

För bästa och längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att du behåller arket i det kuvert du fick vid leveransen. Om du beställt flera ark så ska dessa förvaras separata från varandra. Det permanenta limmet som sitter på klisterlapparna ska ej komma i kontakt med annat lim då dessa riskerar att fastna i varandra. När du får din leverans kan du notera att vi vikt arket så att klisterlapparnas framsida möter baksidan, detta för att klisterlapparna trivs åtskilda och i en mörk och sval miljö. Värme och fukt kan aktivera limmet och detta vill vi att du undviker.

Vad är storleken på era namnlappar?

Våra vanliga klisterlappar är 13×30 mm, en storlek som ofta är perfekt för såväl kläder, prylar, bollar mm. Om du önskar en annan storlek får du gärna höra av dig med din synpunkt till support@yesyes.se

Vart sker tillverkningen av era namnlappar?

Vi är ett helsvenskt bolag och har all tillverkning i Sverige. Vi äger våra egna maskiner och all produktion sker i egen regi. Det är en garant för att leveransen kan ske snabbt och att vi håller högsta kvalitet.

Innehåller era lappar Ftalater eller BPA?

Nej. Produkten du får hem består av en PVC-folie med permanent vidhäftning som behandlats med Ecosolvent-bläck. Materialet vi använder produceras i Europa och ingår i EU’s program REACH. Det ger ett certifikat att inga hälsofarliga ämnen används och att det finns transparens i hur tillverkningsprocessen går till samt vilka beståndsdelar som använts.

Kan företag beställa namnlappar?

Ja, självklart! Både företag, skolor, vårdhem och andra platser där många människor vistas på en gemensam yta kan ha användning av våra produkter. Alla får handla hos oss.