Allmänna villkor

Denna webbplats, tillhörande tjänster och produkter ägs och drivs av Print Smart 1337 AB (559433-1776) med säte i Stockholm. Nedan villkor reglerar kundens användande av tjänster och varor som tillhandahålls av Print Smart 1337 AB, härefter kallad leverantören. Villkoren gäller för all försäljning från leverantören så länge inte annat skriftligt avtal föreligger mellan parterna.

1. Pris och leverans

Efter slutförd köpprocess kommer det automatiskt att skickas ut en e-postbekräftelse till den e-postadress som registrerades av kunden vid beställning. Det är kundens ansvar att kontrollera att alla uppgifterna stämmer som lämnas vid beställningstillfället, att beställda varor och att priset överensstämmer med kundens förväntningar. Beställningen är bindande när denna har registrerats på internetbutikens server. Alla priser anges i Svenska kronor (SEK) och är inklusive moms 25% och eventuell leveransavgift. Leverantören innehar rätten att ändra priser och villkor utan varsel. Priset som står vid tillfället för beställningen är priset som gäller. Leverantören reserverar sig mot uppenbart felaktiga priser. Beställningar som registreras efter normal kontorstid och under helgen, behandlas senast förstkommande arbetsdag. Leverantören indikerar en förväntad leveranstid på webbplatsen, denna är indikativ och är beräknad på historiskt utfall av tidigare gjorda leveranser. Eventuella prisändringar som träder i kraft efter lagd beställning som inte beror på fel, kan ej ha retroaktiv påverkan.

2. Ansvarsfriskrivning

Leverantören erbjuder stora valmöjligheter gällande färg och form på dess produkter. Leverantören ber kund att uppmärksamma att de färger som visas på hemsidan är vägledande, men att de kan skilja från den verkliga varans färg. Att det är så kan bero på en mängd orsaker, den vanligaste är att skärmens kvalitet, ljusstyrka och webbläsarens inställningar ej är anpassade för att visa trovärdiga färger för fyrfärgstryck. Leverantören reserverar sig mot eventuella felaktigheter avseende information som presenteras på webbplatsen. Skulle kunden, mot förmodan, hitta felaktigheter på webbplatsen så är leverantören tacksam om kunden gör leverantören uppmärksam på detta.

3. Betalning

Vi samarbetar med Qliro AB, organisationsnummer 556962-2441, (“Qliro”) som leverantör av betalningar. I vår kassa erbjuds ett stort urval av betaltjänster, däribland kortbetalning och faktura. Vilka betalsätt som erbjuds kunden vid ett specifikt köptillfälle kan variera från tid till annan och leverantören har överlåtit ansvaret till Qliro att avgöra vilka betalsätt som ska erbjudas kunden.

4. Ångerrätt (gäller ej individanpassade produkter)

Din ångerrätt gäller i 14 dagar i enlighet med svensk konsumentlagstiftning om distansavtalshandel. Om en kund har ångrat sitt köp ber leverantören att bli kontaktad via e-post support@yesyes.se. Vänligen välj ämnesraden ”Retur – ordernummer X” i e-postmeddelandet. Ångerfristen börjar gälla 4 dagar efter det att beställningen har skickats från leverantörens lager. Kunden är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när den mottogs. Produkten får inte användas, men den kan naturligtvis försiktig undersökas. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att kunden är vårdslös går ångerrätten förlorad.
Varan skall återlämnas inom 14 dagar efter att meddelandet om ångerrätten har skickats.
I övrigt gäller vanliga villkor för öppet köp. Ångerrätten gäller ej på produkter som har anpassats specifikt för kunden.

5. Retur av specialbeställning

En specialbeställning avses om kunden kunnat påverka utformningen av produkten, antingen med namn eller något annat som gör att den ej har kunnat serietillverkas på förhand. När kunden väljer att genomföra en specialbeställning bortfaller 14 dagars returrätt och kunden accepterar vid beställningen att produktionen kan inledas.

6. Tvist

Vid en eventuell tvist följer leverantören Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

7. Force Majeure

Händelser såsom krig, naturkatastrofer, strejker, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, sjukdom, importförbud och andra händelser, oavsett om detta förekommer hos leverantören eller hos leverantörens underleverantörer, vilket inte kunnat förutses, ska Force Majeure åberopas, vilket innebär att leverantören befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

8. Sekretess

Leverantören behöver namn, adress och e-post när kunden handlar hos leverantören. Informationen lagras i förbindelse med bokföring, avgiftshantering, kommunikation med kunden och eventuell reklamation. Av säkerhetsskäl lagras också IP-adressen som användes i samband med beställningen.

Vid betalning via faktura eller kort lagrar vi inte upplysningar utöver det som är nödvändigt för att garantera en effektiv hantering av eventuella problem med belastning, upphävning av reservation och kreditering.

Vi använder oss av tjänsten Lipscore i förbindelse med insamling av kundrecensioner. För detta ändamål ger leverantören tillgång till namn, ordernummer och e-postadress. Icke sensitiv besöksdata och e-postadresser delas med Google. Webbplatsbesökarens e-postadress anonymiseras med hjälp av SHA-256 kryptering och därefter delas den med Google. E-postadressen används i marknadsföringssyfte och besökaren kan själv administrera vilka annonser som syns i Googles produkter. Det gör du här: https://adssettings.google.ca/anonymous?hl=se
I sällsynta fall kan orderinformation skickas till Mild Media AB på grund av tekniskt fel.

9. Copyright

Allt innehåll på denna webbplats är copyright Print Smart 1337 AB eller samarbetspartners till Print Smart 1337 AB och skyddas av upphovsrätten, marknadsförings- och varumärkeslagen. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, information om produkter samt nämnande av produkter och vikt, bilder/grafik, design och layout och allt annat innehåll på dessa internetsidor under inga omständigheter får laddas ner, kopieras eller användas på annat sätt utan att detta specifikt avtalats i eget tillstånd från Print Smart 1337 AB.

Print Smart 1337 AB – November 2023

Kontaktinformation

Organisationsnummer 556698-8936 innehar F-skattsedel

Print Smart 1337 AB
Hästhovsvägen 11B, 18131 Lidingö

E-post vid kontakt: support@yesyes.se