Om oss

Exempel på hur designväljaren ser ut när man fyllt i namn och telefonnummer

Så startade allt

Med tre egna barn som gått i förskolan och nu går i skolan, har jag själv upplevt värdet av att märka barnens kläder och prylar. Saker som annars hade kommit bort har snabbt hittat tillbaka och på så vis har vi sparat tusenlappar.

Efter att ha beställt från de flesta namnlappsföretag så väcktes en tanke hos mig – borde det inte gå att göra det enklare att designa namnlapparna så att det blir snyggare?

Ju mer jag tänkte på det, desto fler användningsområden hittade jag för snygga namnlappar: Skidorna som ska hittas efter lunchen i backen, på pulkan som är med på utflykten, på arbetskläder där många i personalen har likadana, på fotbollarna som ska med till en träning, vattenflaskor som är med på skolan. Listan växer och växer och ju mer jag letat desto mer säker blev jag: Det här måste jag göra, men inte själv…

…Efter att ha hittat vilket material jag ville använda och vilken maskin jag skulle ha så var jag säker på att jag inte kommer kunna göra det här själv. Jag vill hitta någon som har en liknande situation som jag, med barn i behov av namnlappar. Personen måste också vara trevlig att jobba med: Sigrid Bernson!

Sigrid är känd från TV4 och succéprogrammet Lets Dance där hon medverkat som proffsdansare i många år. Hon är även låtskrivare och artist och tävlade i melodifestivalen 2018 med bidraget Patrick Swayze. 

Jag hörde av mig till Sigrid som direkt blev supertaggad på min idé med namnlapparna och vi bestämde oss för att ta ett möte ihop. Vi träffades våren 2023 och pratade i timmar, allt klickade! Detta var startskottet för Yesyes – Sveriges snyggaste namnlappar 

Kram Ia & Sigrid